ПРАКТИЧЕСКИ СЪВЕТИ как да реорганизираме бизнеса си през времето на извънредно положение и да съхраним във възможно най-голяма степен както него, така и най-ценното, ЧОВЕШКИЯТ КАПИТАЛ.

След въвеждане на извънредно положение в България заради пандемията от корона вирус COVID-19 и издадените заповеди на властите, най-засегнатите бизнеси трябваше да вземат мерки относно оцеляването си. Виждаме много паника, прибързани решения, част от които даже незаконосъобразни, и лутане и чудене какво е най-добре да се направи, което е нормално при така внезапно и бързо появилата се непозната нам ситуация.

В тази връзка и спазвайки препоръките за ограничаване на личните контакти, организираме Дистанционни консултации за работодатели и/или отговорни специалисти относно:

– РЕОРГАНИЗАЦИЯ НА РАБОТАТА И/ИЛИ НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ

– РЕЛОКАЦИЯ НА РАБОТНИЦИТЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ

– ЗАТВАРЯНЕ НА ПРЕДПРИЯТИЕТО ИЛИ ЧАСТ ОТ НЕГО

– ИЗПОЛЗВАНЕ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА КОДЕКСА НА ТРУДА И ВРЕМЕННИТЕ МЕРКИ ОТ НОВИЯ ЗАКОН ЗА ДЕЙСТВИЯ ПО ВРЕМЕ НА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ

– ЗАКОНОСЪОБРАЗНО УВОЛНЕНИЕ НА ПЕРСОНАЛ ПРИ НУЖДА

– ВЪЗПОЛЗВАНЕ ОТ МЕРКИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА КОМПЕНСАЦИИ

– ДРУГИ ТЕМИ, СВЪРЗАНИ СЪС СЧЕТОВОДСТВОТО И ПЕРСОНАЛА

– РЕШЕНИЯ ЗА САМООСИГУРЯВАЩИ СЕ ЛИЦА

Универсална рецепта няма. Всеки бизнес е засегнат в различна степен и възможностите са различни.

Консултациите са индивидуални, конкретни и поверителни. Провеждат се по телефон, Viber, WhatsApp, Messenger, Skype, E-mail. Цената е в зависимост от обема на проблема и започва от 50 лв.

Съветите са конкретно за ситуацията на вашата фирма и се позовават на приложимото законодателство за най-оптимално използване на ресурсите и вземане на правилните решения за справяне с кризисната ситуация в момента и след излизането от нея.

Ще получите подсказки и варианти, почерпени от нашия опит. Има разни тънкости в законите, които да се използват.

Не е лесно, затова сме готови да ви помогнем с нашите знания и опит и на занижени цени.

Моля, попълнете формата за записване вдясно и на посочените контакти ще получите потвърждение за провеждане на консултацията.

Побързайте, очаква се да се увеличат ограниченията и възможностите и то в ущърб на работодателите.

До скоро и бъдете здрави!